Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin birinin hamile olduğunu görmek

Rüyada sevmediğin birinin hamile olduğunu görmek

Rüyada sevmediğin birinin hamile olduğunu görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, zor durumların biteceğine, süzüleceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin birinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızı tam olarak şekillendirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada sevmediğin birini hamile görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada sevmediğin birinin hamile olduğunu görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sevmediği birini hamile görmek maddi anlamda zarar edeceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sezeryan görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada seyyid olmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, imkânların günden güne azalacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sezeryan doğum yapmak onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevmediğin bir adamla evlenmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada sevmediği birini dövmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments