Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği birini hamile görmek

Rüyada sevmediği birini hamile görmek

Rüyada sevmediği birini hamile görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, şansının döneceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediği birini hamile gördüyseniz:

  • Tartışma peşinde koşan kişilerden uzak durun.

Rüyada sevmediğin birini hamile görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birinin hamile olduğunu görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada sevmediği birini hamile görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine inanılır.

Rüyada sevmediğin bir akrabanı görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, ardından bu kişiye açılacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına alamet eder.

Rüyada sezeryan ameliyatı olmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, umutlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediği birinin öldüğünü görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet eder.

Rüyada sevmediği erkekle evlenmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, maddi olarak zarar edeceğine yorulur.

Rüyada sevmediğin kişiyi görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments