Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu sevmemek

Rüyada çocuğunu sevmemek

Rüyada çocuğunu sevmemek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, dertlerin aşılacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu sevmemek gördüyseniz:

  • Düşünmeden konuşmanız durumunda ileride pişman olacağınız ortamların oluşmasına neden olabilir.

Rüyada çocuğunu sevmemek çektiği yokluğun unutulacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, faydalı şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada seni seven çocuğu görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediği biriyle evlenmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, bereketli işlere gireceğine, rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediğin birinden mesaj almak onlar sayesinde kalkınacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada sezeryan doğum yapmak şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, variyetini çoğaltacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevmediğin birine hediye almak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sevmediğin biriyle kavga etmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada elbise seçememek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments