Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin biriyle tartışmak

Rüyada sevmediğin biriyle tartışmak

Rüyada sevmediğin biriyle tartışmak sorunların üstesinden geleceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, yolunda devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevmediğin biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Çıkacağınız yolculuklarda yaratıcı fikirlerinizi kullanma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada sevmediği biriyle tartışmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, geç de olsa huzura erileceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin biriyle tartışmak özel hayatında sessizleşeceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada sevmediğin birisiyle tartışmak başarılı adımlar atılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğim biriyle tartışmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada küs olduğun biriyle tartışmak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada en yakın arkadaşıyla tartışmak zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, gülmeye hasret kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada karşılıklı tartışmak sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine yorulur.

Rüyada ölmüş anneyle tartışmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments