Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğim biriyle tartışmak

Rüyada sevmediğim biriyle tartışmak

Rüyada sevmediğim biriyle tartışmak büyük bir yükten kurtulacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine inanılır.

Rüyada sevmediğim biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Evrakları dikkatle incelemeden imza atmamalı veya kaybetmemelisiniz.

Rüyada sevmediğin biriyle tartışmak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevmediği biriyle tartışmak yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, ele geçen kazancın azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğim biriyle tartışmak huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediğin birisiyle tartışmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada iş arkadaşıyla tartışmak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada geliniyle tartışmak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada kavga etmek tartışmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yakın arkadaşla tartışmak sorunların ortadan kalkacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments