Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun biriyle tartışmak

Rüyada küs olduğun biriyle tartışmak

Rüyada küs olduğun biriyle tartışmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, hayallerinin de yarım kalacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğun biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda yer alan korkular ya da sezgiler konusunda bazı sorunları sık yaşıyorsunuz.

Rüyada küs olduğu biriyle tartışmak işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle tartışmak kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada küs olduğu kişiyle tartışmak alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs biriyle tartışmak evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada bağırarak tartışmak zevkli ve güzel hale geleceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada ev sahibiyle tartışmak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızla tartışmak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada kardeşlerle tartışmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, umutların yıkılacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments