Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıklı tartışmak

Rüyada karşılıklı tartışmak

Rüyada karşılıklı tartışmak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yeni iş kollarına girileceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, geçim kaygısı duymayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karşılıklı tartışmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

Rüyada karşılıklı tartışmak şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karşılıklı öpüşmek geçim zorluğundan kurtulacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada biriyle karşılıklı ağlamak yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, hayatının da zorlaşacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oynamak bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle karşılıklı oynamak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karşılıksız sevdiğini görmek hayırlı haberler duyacağına, sevilen birinin geleceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karşılıklı birbirini görmek rahatının kaçacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşkına karşılık bulmak manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, işlerinin istediği gibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments