Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş anneyle tartışmak

Rüyada ölmüş anneyle tartışmak

Rüyada ölmüş anneyle tartışmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş anneyle tartışmak gördüyseniz:

  • Açık olun, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Rüyada sevgilinin annesiyle tartışmak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize alamet etmektedir.

Rüyada annemle tartışmak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, kazancın daha da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada anne babayla tartışmak işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş annesiyle tartışmak parasının ve malının eksilmeyeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine delalettir.

Rüyada anne tartışmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesiyle tartışmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, malını ve canını riske edeceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına yorulur.

Rüyada anneyle tartışmak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babayla tartışmak çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments