Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin bir kadını görmek

Rüyada sevmediğin bir kadını görmek

Rüyada sevmediğin bir kadını görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sevgi göreceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevmediğin bir kadını gördüyseniz:

  • Kararsızlıklarınız bazen başınıza dert açabilir.

Rüyada sevmediğin kadın görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, tabiatı kötü olan kişiye rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir kadını görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevmediği bir kadını görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına işarettir.

Rüyada sevmediği kadını görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada seyyid abdulbakiyi görmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine delalettir.

Rüyada hiç sevmediğin birini görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada alyans seçtiğini görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, mutlu günler göreceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada sevmediğin akrabanı görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, iyi bir patron olacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments