Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alyans seçtiğini görmek

Rüyada alyans seçtiğini görmek

Rüyada alyans seçtiğini görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına tabir olunur.

Rüyada alyans seçtiğini gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almaktan korkmamalısınız.

Rüyada alyans seçtiğini görmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine yorulur.

Rüyada sevmediğin biriyle konuşmak kimden akıl soracağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına alamet eder.

Rüyada sevmediğin komşunu görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediği insanları görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu sevmemek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediğin biriyle telefonda konuşmak kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, daima ona hürmet göstereceğine alamet eder.

Rüyada elbise seçememek mutsuz ve hasta olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalettir.

Rüyada sevmediği birinin öldüğünü görmek sevdikleri ile kavuşacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments