Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği kadını görmek

Rüyada sevmediği kadını görmek

Rüyada sevmediği kadını görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, çok büyük paralar kazanacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediği kadını gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız ya da en azından gereksiz göreceğiniz misafirleriniz olabilir veya dışarıda birilerini ağırlamak için aşırı masrafa girebilirsiniz.

Rüyada sevmediğin kadın görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir kadını görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada sevmediği kadını görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına işaret eder.

Rüyada sevmediği bir kadını görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kişinin başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada saçlarını seyrelmiş görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına delalettir.

Rüyada sevr mağarası görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada sevmediğin bir akrabanı görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediği biriyle evlendiğini görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments