Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği kişiyle evlenmek

Rüyada sevmediği kişiyle evlenmek

Rüyada sevmediği kişiyle evlenmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada sevmediği kişiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Agresif tavırlardan uzak durmalısınız.

Rüyada sevmediği kişiyle evlenmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediğin bir adamla evlenmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada sevmedin biriyle evlenmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada sevmediği bir erkekle evlenmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına delalet eder.

Rüyada sevmediği birisiyle evlenmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine yorulur.

Rüyada sevmediğin biriyle evlendirilmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada sevmediği biriyle evlenmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine inanılır.

Rüyada sevmediği erkekle evlenmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments