Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sev görmek

Rüyada sev görmek

Rüyada sev görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, her daim bereketli işler yapacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada sev gördüyseniz:

  • Görmezlikten gelmeyin.

Rüyada sevmediğin biriyle çıkmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada sevmediğin birini kovalamak çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, malında zulüm meydana gelmesine, çok iyi kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sevr dağını görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir kadını görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birinin evine girmek geç de olsa huzura erileceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, büyük maddi kayıp verileceğine işarettir.

Rüyada sevmediği biriyle yemek yemek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine alamet eder.

Rüyada sevmediğin bir erkekle evlenmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada hiç sevmediğin birini görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, ev sahibi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments