Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği biri tarafından öpülmek

Rüyada sevmediği biri tarafından öpülmek

Rüyada sevmediği biri tarafından öpülmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediği biri tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılaşmanız gerekiyor.

Rüyada sevmediğin biri tarafından öpülmek afiyette olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sevmediği biri tarafından öpülmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada sevmediğin bir erkekle evlenmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada sevmediği bir kadını görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret eder.

Rüyada sevmedin biriyle evlenmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediği insanı görmek ön plana çıkacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birine hediye vermek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediği birini öpmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, bol hayır duası alınacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments