Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği birinin saçını kesmek

Rüyada sevmediği birinin saçını kesmek

Rüyada sevmediği birinin saçını kesmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediği birinin saçını kesmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz en verimli yolu bulmanızda size rehberlik edebilir.

Rüyada sevmediği birinin saçını kesmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını seyrelmiş görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalettir.

Rüyada saçını seyrelmiş görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, çok zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada erkek saçını kesmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz saç kesmek tekin olmayan işlere girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzel ameller işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını kendi kesmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı jiletle kesmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada saçı kesmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments