Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını seyrelmiş görmek

Rüyada saçını seyrelmiş görmek

Rüyada saçını seyrelmiş görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kazançlı çıkacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, mutsuz ve hasta olacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını seyrelmiş gördüyseniz:

  • Çevreniz, planlarınızı hoş karşılamayabilir.

Rüyada sevmediği birinin saçını kesmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saçını seyrelmiş görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını seyrelmiş görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, hanesinin bollukla dolacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevr dağını görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada menzil seydasını görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevmediğin birine yardım etmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada seni seven çocuğu görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediğim insanı görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments