Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kendi kesmek

Rüyada saçını kendi kesmek

Rüyada saçını kendi kesmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada saçını kendi kesmek gördüyseniz:

  • Geleceğinize yatırım yapın.

Rüyada akrabanın saçını kesmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, birikim yapacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediği birinin saçını kesmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işaret eder.

Rüyada kendi saçını küt kesmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, işlerin sarpa saracağına alamet eder.

Rüyada düşmanının saçını kesmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı saç kesmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Rüyada saçınızı kesmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, büyük başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada bıçakla saç kesmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada saçı kısa kesmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, ünleneceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments