Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin bir adamı görmek

Rüyada sevmediğin bir adamı görmek

Rüyada sevmediğin bir adamı görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir adamı gördüyseniz:

  • Hayatınıza maddi, manevi dengeler kazandırmaya çabalayın.

Rüyada sevmediğin bir adamı görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, büyük bir yenilgi alacağına işaret eder.

Rüyada sevmediğin adamı görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, yüksek tahsil yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sev görmek birçok dertle muhatap olacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada sevmediğim insanı görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevenini görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada sevmediği bir insanı görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret eder.

Rüyada sezeryanla erkek bebek doğurmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin bir kadını görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, çok para kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments