Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sevmediğini söylemek

Rüyada birini sevmediğini söylemek

Rüyada birini sevmediğini söylemek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalettir.

Rüyada birini sevmediğini söylemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayal kırıklıklarınız olabilir.

Rüyada birini sevmediğini söylemek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, o işi canlandıracağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine inanılır.

Rüyada sevmediğin birini öldürmek rakiplerini mağlup edeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada sevmediği kişiyle kavga etmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada baska bir sehre gitmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sezeryan doğum yaptığını görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada sevmediğin birine hediye almak mutluluktan bolca nasipleneceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada kedi seven birini görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına işaret eder.

Rüyada sevmediği bir erkek görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments