Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevenini görmek

Rüyada eski sevenini görmek

Rüyada eski sevenini görmek torunlarına dahi yeteceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, deşarj olacağına, çok farklı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevenini gördüyseniz:

  • Bir dost güvende olmanızı sağlayacak onunla çalışmalarda bulunacaksınız.

Rüyada eski sevenini görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına inanılır.

Rüyada sevmediğim bir arkadaşı görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine alamet eder.

Rüyada sevmediğin bi insanı görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada sevmediğin yemeği yemek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet eder.

Rüyada sezeryan dikişi görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada seyyid abdulbakiyi görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevmediği biriyle evlenmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada sevmediği birini görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments