Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seçmelere katılmak

Rüyada seçmelere katılmak

Rüyada seçmelere katılmak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına alamet etmektedir.

Rüyada seçmelere katılmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada seçmelere katılmak Allah’ın sevgisini kazanacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine işarettir.

Rüyada programa katılmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, gönlündeki gibi sevileceğine alamet eder.

Rüyada cenaze merasimine katılmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada düğün törenine katılmak sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına işarettir.

Rüyada şarkı yarışmasına katılmak bazı pişmanlıklar yaşayacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada dini sohbete katılmak bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına tabir olunur.

Rüyada askeri operasyona katılmak zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada ziyafete katılmak hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, ekmeğin kesileceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments