Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin birini hasta görmek

Rüyada sevmediğin birini hasta görmek

Rüyada sevmediğin birini hasta görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birini hasta gördüyseniz:

  • Duygu dünyanızı başkalarının kararları veya yönlendirmeleri sonucu bir tarafa itmek zorunda değilsiniz.

Rüyada sevmediğin birini hasta görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine delalet eder.

Rüyada sevmediği birinin saçını kesmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birine para vermek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin iş arkadaşını görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada deniz seyrettiğini görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, çoluk çocuğa karışacağına tabir olunur.

Rüyada sevmediğin biriyle sevgili olmak karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, mutlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada sevmediği bir akrabayı görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments