Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle vedalaşmak

Rüyada sevgiliyle vedalaşmak

Rüyada sevgiliyle vedalaşmak kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki orta yaşlı bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Rüyada sevgiliye veda etmek güzel bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye veda etmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle vedalaşmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle vedalaşmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrabayla vedalaşmak akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, ruhunu güzelleştireceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğine veda etmek kasasının ağırlaşacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, bir yandan cenaze olacağına inanılır.

Rüyada komşularla vedalaşmak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, geniş bir rızka kavuşacağına işarettir.

Rüyada birileriyle vedalaşmak üzücü haberler alacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments