Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine veda etmek

Rüyada sevdiğine veda etmek

Rüyada sevdiğine veda etmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, esenleyeceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğine veda etmek gördüyseniz:

  • Sakin bir tutum içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada sevdiğine veda etmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiklerinle vedalaşmak dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, zorlukları aşacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinle vedalaşmak çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada komşuyla vedalaşmak hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye veda etmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada anneye veda etmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kişinin başarılarının artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerle vedalaşmak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada ağlamak vedalaşmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments