Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye veda etmek

Rüyada sevgiliye veda etmek

Rüyada sevgiliye veda etmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, itibarını geri kazanacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliye veda etmek gördüyseniz:

  • Geçmişe bir göz atmak daha rahat ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada eski sevgiliyle vedalaşmak hem yaşama olan inancına kavuşacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye veda etmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle vedalaşmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, yeni bir eve sahip olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye veda etmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, heveslerinin biteceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına tabir olunur.

Rüyada akrabayla vedalaşmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına tabir olunur.

Rüyada ailesiyle vedalaşmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret eder.

Rüyada vedalaşma görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada anneyle vedalaşmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments