Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeklerle top oynamak

Rüyada erkeklerle top oynamak

Rüyada erkeklerle top oynamak gözyaşı döküleceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zarara gireceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada erkeklerle top oynamak gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket edebilir veya temeli olmayan varsayımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada erkeklerle top oynamak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine tabir olunur.

Rüyada suda top oynamak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına inanılır.

Rüyada denizde top oynamak şanssızlığının ortadan kalkacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada köpekle top oynamak maddi durumun düzeleceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızla top oynamak zor bir hayat sürmeye başlayacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yakar top oynamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine yorulur.

Rüyada tek başına top oynamak kaderinin yüzüne güleceğine, iyi geçim halinde kalacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işarettir.

Rüyada karpuzla top oynamak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments