Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle su içmek

Rüyada sevgiliyle su içmek

Rüyada sevgiliyle su içmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle su içmek gördüyseniz:

  • Neden göstermek yerine öfkesini gösteren kişilerden uzak durun.

Rüyada sevgiliden su içmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna işarettir.

Rüyada sevgiliyle su içmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sigara içmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle kahve içmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle içki içmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle bira içmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle rakı içmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, başa iş açacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments