Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden su içmek

Rüyada sevgiliden su içmek

Rüyada sevgiliden su içmek yanlışlara düşeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliden su içmek gördüyseniz:

  • Üzerinde çalıştığınız bir konuyla ilgili olarak sabırsızlanma eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle su içmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada sevgiliden su içmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, imkânlarının azalacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle kahve içmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, hem eğleneceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle şarap içmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, bereket ve huzur getireceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle içki içmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle çay içmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle bira içmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, geçim derdinden kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments