Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sarılmak ağlamak

Rüyada birine sarılmak ağlamak

Rüyada birine sarılmak ağlamak artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalet eder.

Rüyada birine sarılmak ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla kolaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada babaya sarılarak ağlamak kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, afiyete ereceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birine sarılıp ağlamak kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bir yakınına sarılıp ağlamak sevginin ve huzurun hâkim olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine sarılıp ağladığını görmek işlerinin çok iyi gideceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine inanılır.

Rüyada dedeye sarılıp ağlamak malında azalmaya, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birine sarılmak ağlamak üzüntü duyacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments