Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi nişanlı görmek

Rüyada sevgiliyi nişanlı görmek

Rüyada sevgiliyi nişanlı görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, gelirin tükeneceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi nişanlı gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada sevgilisini nişanlanmış görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle nişanlanacağını görmek borcunu ödeyeceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin nişanlandığını duymak kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına yorulur.

Rüyada sevgilisiyle nişanlandığını görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilini nişanlı görmek sorunsuz geçeceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla nişanlandığını görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin nişanını görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments