Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle karşılıklı oynamak

Rüyada bir erkekle karşılıklı oynamak

Rüyada bir erkekle karşılıklı oynamak sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, maddi olarak zarar edeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına işarettir.

Rüyada bir erkekle karşılıklı oynamak gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya ortam değişiklikleri söz konusu olabilir.

Rüyada bir erkekle karşılıklı oynamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oynamak eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle karşılıklı oynamak ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına inanılır.

Rüyada karşılıklı oyun oynamak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada karşılıklı oyun havası oynamak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle karşılıklı oynamak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada biriyle karşılıklı oynamak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada karşılıksız sevdiği erkeği görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, kazancını artıracağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments