Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle karşılıklı oturmak

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oturmak

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oturmak manevi mutluluğu tadacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oturmak gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli veya pratik olmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oturmak rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, evliyseniz eşle iyi geçime yorulur.

Rüyada biriyle karşılıklı oturmak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kazancın her daim artacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oynamak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına rivayet eder.

Rüyada karşılıklı sigara içmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada karşılıklı dua etmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle karşılıklı ağlamak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş biriyle karşılıklı oynamak bunun kendisine büyük güç vereceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments