Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle karşılıklı oynamak

Rüyada biriyle karşılıklı oynamak

Rüyada biriyle karşılıklı oynamak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, yalan söylemeye, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle karşılıklı oynamak gördüyseniz:

  • En doğru pozisyonu bulmanız gerekiyor veya sizin verebileceğiniz hizmetleri, servisi ya da sunabileceklerinizi tamamlayacak iş birliği veya ilişkiler kurmalısınız.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oynamak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinle karşılıklı oynamak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada karşılıklı oyun oynamak rakiplerini arkasında bırakacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, büyük başarıla kazanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş biriyle karşılıklı oynamak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına delalettir.

Rüyada karşılıklı oyun havası oynamak kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada biriyle karşılıklı oynamak eski bir hastalığın nüksedeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine alamet eder.

Rüyada bir erkekle karşılıklı oynamak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalettir.

Rüyada karşılıklı şarap içmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kötü düşmana, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments