Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş biriyle karşılıklı oynamak

Rüyada ölmüş biriyle karşılıklı oynamak

Rüyada ölmüş biriyle karşılıklı oynamak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sonra kendi işini kuracağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, büyük bir karar verileceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle karşılıklı oynamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri iyi tanımanız gerekiyor.

Rüyada karşılıklı oyun oynamak zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle karşılıklı oynamak yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine yorulur.

Rüyada bir erkekle karşılıklı oynamak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle karşılıklı oynamak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş biriyle karşılıklı oynamak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada karşılıklı oyun havası oynamak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinle karşılıklı oynamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşılıksız sevdiğin birini görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments