Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle ev tutmak

Rüyada sevgiliyle ev tutmak

Rüyada sevgiliyle ev tutmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle ev tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki fikir veya görüşlerinizi daha önce açıklayamadıysanız, tekrar denemek çok fazla faydalı olmayabilir.

Rüyada sevgiliyle ev tutmak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin elini tutmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin elini tutmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinden tutmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada ayrıldığı sevgilinin elini tutmak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili elini tutmak gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments