Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle ayrılmak

Rüyada sevgiliyle ayrılmak

Rüyada sevgiliyle ayrılmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, gelirinin daimi olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, kısmetlerinin de kapanacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle ayrılmak gördüyseniz:

  • Ne kadar iyi bütçe yaparsanız o kadar çok ilerleyebilirsiniz.

Rüyada başkasının sevgilisinden ayrıldığını görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına inanılır.

Rüyada iki sevgilinin ayrıldığını görmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına yorulur.

Rüyada ayrıldı sevgilisini görmek esenlik içinde olacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisiyle ayrılmak rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle barışmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle konuşmak umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, kendisini ailesine vereceğine rivayet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle barıştığını görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın eski sevgiliyi görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments