Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi uzun boylu görmek

Rüyada sevgiliyi uzun boylu görmek

Rüyada sevgiliyi uzun boylu görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi uzun boylu gördüyseniz:

  • Sizden acil cevaplar bekleyen kişiler olabilir.

Rüyada sevgiliyi uzun boylu görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada uzun boylu sevgili görmek insanları hak yoluna çağıracağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet eder.

Rüyada boyu uzun erkek görmek dua alacağına, zarar edeceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada yakışıklı uzun boylu erkek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, sabrını zorlayacağına inanılır.

Rüyada başka birini uzun boylu görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini boyu uzun görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada çok uzun boylu erkek görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada uzun boylu adamlar görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments