Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun boylu sevgili görmek

Rüyada uzun boylu sevgili görmek

Rüyada uzun boylu sevgili görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun boylu sevgili gördüyseniz:

  • Kendinizi geriye çekmek yerine rahat bir tutum içine girerseniz çevrenizdeki kişiler tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Rüyada uzun boylu sevgili görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi uzun boylu görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, güzel bir evliliğe, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu birini görmek üzüntülü bir haber alınacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini uzun boylu görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, sevinç ve sürura rivayet eder.

Rüyada çok uzun boylu kadın görmek hasretin biteceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına yorulur.

Rüyada uzun boylu bayan görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, heveslerinin biteceğine delalet eder.

Rüyada başka birini uzun boylu görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulur.

Rüyada uzun boylu erkek almak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, güzel günlerin kapıda olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments