Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok uzun boylu erkek görmek

Rüyada çok uzun boylu erkek görmek

Rüyada çok uzun boylu erkek görmek büyük çaba sarfedeceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, ailesini utandırmayacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok uzun boylu erkek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız kişilerle bir araya gelerek bazı konuların ivme kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada uzun boylu bir erkek görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek hayır getirecek işlere girileceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, rızkından ve gelirinden olacağına işarettir.

Rüyada boyu uzun erkek görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada boy uzun erkek görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, onlara doyasıya sarılacağına tabir olunur.

Rüyada uzun boylu erkek almak huzura ve esenliğe kavuşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu erkek görmek istediği başarıya kavuşacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına rivayet eder.

Rüyada yakışıklı uzun boylu erkek görmek riske atılacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada esmer uzun boylu erkek görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments