Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini telefonla aramak

Rüyada sevdiğini telefonla aramak

Rüyada sevdiğini telefonla aramak hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini telefonla aramak gördüyseniz:

  • Gerekli değişiklikleri yaparak yolunuzda devam etmelisiniz.

Rüyada sevdiğini telefonla aramak yeni kısmetlere nail olacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin telefonla aradığını görmek yaşamının yoluna gireceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi telefonla aramak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada telefon aramak karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonu aramak yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalettir.

Rüyada telefonla arkadaşını aramak hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, işlerdeki karın artacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının telefonla aradığını görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisi telefonla aramak geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments