Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi görememek

Rüyada sevgiliyi görememek

Rüyada sevgiliyi görememek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi görememek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz ya da yorumlarına göre bazı değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada sevgiliyi görememek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzünü görememek birçok dertle muhatap olacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlendiği kişiyi görememek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünü görememek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz gören ev satın almak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına işaret eder.

Rüyada deprem görerek uyanmak donanımlı kılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tam görememek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Rüyada uzağı görememek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, kimse ile tartışmayacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments