Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi cüce görmek

Rüyada sevgiliyi cüce görmek

Rüyada sevgiliyi cüce görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, fakirliğinin biteceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya işarettir.

Rüyada sevgiliyi cüce gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Rüyada sevgiliyi cüce görmek günahlarından tövbe etmeye, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cüce sevgili görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cüceye sarılmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına delalettir.

Rüyada kendini cüce görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının yakında biteceğine delalettir.

Rüyada yedi cüceleri görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada babayı cüce görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada tanıdığını cüce görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını cüce görmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments