Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini cüce görmek

Rüyada kendini cüce görmek

Rüyada kendini cüce görmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada kendini cüce gördüyseniz:

  • Zorluklardan kaçmamalısınız.

Rüyada birini cüce olarak görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı cüce görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, kazançta zarar edeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada insanı cüce görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine tabir olunur.

Rüyada bir insanı cüce görmek çaresiz hallere düşeceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini cüce görmek bir fitne çıkarmaya, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, düşmanlarının güçleneceğine delalet eder.

Rüyada cüce görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada yedi cüceleri görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işarettir.

Rüyada kadın cüce görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments