Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüceye sarılmak

Rüyada cüceye sarılmak

Rüyada cüceye sarılmak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, kimseye minnet etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cüceye sarılmak gördüyseniz:

  • Eğitim alanında da hareketlilik var.

Rüyada cüceye sarılmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada hamile cüce görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini cüce görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, işlerinin hemen hallolacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada birini cüce görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cüce öldürmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi cüce görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cüce bebek görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakallı cüce görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments