Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüce sevgili görmek

Rüyada cüce sevgili görmek

Rüyada cüce sevgili görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada cüce sevgili gördüyseniz:

  • Hazırlıksız hareket etmektense beklemek daha iyidir.

Rüyada sevgiliyi cüce görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada cüce sevgili görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çirkin cüce görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cüce dövmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada birinin cüce olduğunu görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada kel cüce görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada cüce kadın görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine işarettir.

Rüyada cüce öldürmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments