Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yedi cüceleri görmek

Rüyada yedi cüceleri görmek

Rüyada yedi cüceleri görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, imkânlarını kaybedeceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına alamet eder.

Rüyada yedi cüceleri gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde bulunan bir kadın hakkınızda bazı olumsuz söylentiler çıkmasına sebep olabilir.

Rüyada yedi cüceleri görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına rivayet eder.

Rüyada erkek cüce görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile cüce görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü cüce görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, planlarının bozulacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada tanıdığını cüce görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını cüce görmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada cüce cin görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insanı cüce görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments