Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo başörtü görmek

Rüyada bordo başörtü görmek

Rüyada bordo başörtü görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, hasret içinde kalacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bordo başörtü gördüyseniz:

  • İki türlü seçenekte sizi bekliyor olabilir.

Rüyada bordo başörtü görmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, bir bebek sahibi olacağına yorulur.

Rüyada bordo gömlek giymek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına yorulur.

Rüyada bordo tesbih görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bordo ayakkabı giymek işinden geri kalacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, can sıkıcı haberler almaya yorulur.

Rüyada bordo gömlek görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada bordo palto giymek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo elbise almak hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo tuvalet giymek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments