Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinizin evlendiğini görmek

Rüyada eski sevgilinizin evlendiğini görmek

Rüyada eski sevgilinizin evlendiğini görmek para kazanmaya, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinizin evlendiğini gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kaldınız olayları tebessümle karşılamanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek yüceltileceği sözler duyacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle evlenmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili evlenmek yeni bir iş bulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine delalettir.

Rüyada eski sevgili evlendiğini görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilini evlendiğini görmek önemli bir makama terfi alacağına, kucaklaşacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle evlenmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle zorla evlenmek sorumlulukların yerine getirileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments