Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle evlendiğini görmek

Rüyada sevgilisiyle evlendiğini görmek

Rüyada sevgilisiyle evlendiğini görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına delalettir.

Rüyada sevgilisiyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin evlendiğini görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, cebinin para göreceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle evlendiğini görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgili başkasıyla evlendiğini görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliden başkasıyla evlenmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden başka biriyle evlenmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hasretin biteceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin arkadaşınla evlendiğini görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin evlendiğini duymak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments