Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını sevgilisiyle görmek

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle görmek

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, insanların takdirini kazanacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar yaşamınızı bozabilir.

Rüyada arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi arkadaşıyla aldatmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada yakın arkadaşının sevgilisini görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının sevgilisi olduğunu görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını sevgili görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına inanılır.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle evlenmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle barıştığını görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki arkadaşın sevgili olduğunu görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hilal

Selam benim yakin arkadasim, beni ve sevgilimi rüyasinda görmüs.

Rüyasinda ben ve sevgilim bize saldirmaya çalışan adamdan kaçıyoruz
Ikimiz asansörlere koşarken adam sevgilimi önümde bıcakladı bi kac kere, sonra ikiside kayboldu.
Arkadasım benim yanıma geldi ve ben ağlıyorum ve bağırıyorum. Sonra kendimi toparlamaya çalıştım, çünkü ailemle o gün bı kutlama varmış ve ben aileme çaktırmak istemiyorum üzülmesinler diye. rüyası bitmeden ben kızın yanına gidip demişimki “hakkı ölmemiş yasıyor” öylede arkadaşım uyanmış .

Bunun anlamı benim ve sevgilimle nedir?
Lütfen yorumlayın. İcimi yiyorum.